آخرین بروزرسانی : دوشنبه 1399/12/04 ساعت 14:37
رادیاتور پنلی سپاهان SEPAHAN Panel Radiator
رادیاتور پنلی سپاهان با قابلیت استفاده از دو طرف رادیاتور و بهرهگیری از بستهای مخصوص و هماهنگ و سازگار با انواع سیستمهای گرمایش و پکیج دیواری و زمینی و صرفهجویی در مصرف انرژی با راندمان حرارتی بالا تولید میشوند. رادیاتور پنلی سپاهان تنها در نوع PKKP22 دو پنل و دو کنوکتور تولید میشود و دارای بازده حرارتی معادل 1730 کیلوکالری به ازای یک متر از طول رادیاتور میباشد.
ابعاد رادیاتور پنلی سپاهان
رادیاتور پنلی سپاهان در طولهای متفاوت از 600 تا 2000 میلیمتر تولید میشود ودارای عرض 105 میلیمتراست.
ارتفاع هر بلوک از رادیاتور معادل 560 میلیمتر است و فاصله بین لولهها در واقع آکس هر بلوک طبق استاندارد معادل 500 میلیمتر است.
تولید رادیاتور پنلی سپاهان
رادیاتور پنلی سپاهان با استفاده از ورق فولادی با آلیاژ ST12 به ضخامت 2/1 میلیمتر و کنوکتو های فولادی به ضخامت 0.4 میلیمتر با استفاده از برشکاری و
فرمدهی و پرسکاری و جوشکاری تولید میشوند.
پس از مرحله آهن کاری زیر سازی فسفاته جهت چسبندگی رنگ نهایی و جلوگیری از زنگ زدگی رادیاتور انجام میپذیرد. در نهایت مجموعه پلیت و کنوکتورها که تشکیل یک رادیاتور را دادهاند توسط پوشش رنگ پودری الکترواستاتیک با پخت کورهای پوشش دادهمیشوند.
تمامی رادیاتورهای پنلی سپاهان در فشار 13 بار تست میشوند و فشار کاری هر بلوک از رادیاتورها معادل 8-10 بار میباشد.
کانوکتورهای رادیاتور پانلی سپاهان دقیقا بر روی مجاری عبور آب جوشکاری شدهاند تا قابلیت انتقال حرارات بیشتر را داشته باشند. کانوکتور ها تماماً بهصورت چین دار در طول رادیاتور در قسمت داخلی نصب میشوند. و سبب افزایش سطح انتقال حرارت میشوند.
کارایی و عملکرد رادیاتور پنلی سپاهان
رادیاتور پنلی سپاهان دارای مسیرهای عبور آب عمودی با کلکتورهای افقی هستند و حجم آبگیری بسیار کمی دارند که سبب افزایش راندمان رادیاتور خواهد شد. هرچه حجم آبگیری کمتر باشد در واقع نسبت سطح تماس به حجم آب بالاتر میرود و راندمان دستگاه افزایش مییابد.
رادیاتور پنلی سپاهان با انواع سیستمهای گرمایش سازگار است و در کارکرد با پکیج های دیواری تعداد دفعات هواگیری به نسبت کارکرد پکیج با رادیاتورهای آلومینیومی کاهش مییابد.
رادیاتورهای پنلی دارای وزن بالایی هستند لذا جهت نصب رادیاتور پنلی سپاهان به صورت دیواری باید شرایط تحمل وزن دیوار و امکان پیچ و رولپلاک کردن مشخص باشد. چرا که نصب رادیاتورها روی دیوارهای کاذب امکان پذیر نیست و باید از پایه های کمکی زمینی استفاده شود.